NAŠA ZGODBA

Avtopralnico Kogelnik sestavljajo 3x pokrita pralna mesta (pranje osebnih avtomobilov, motociklov,…) in 1x odkrito pralno mesto (namenjeno pranju kombijev, dostavnih vozil,…).

Samopostrežna avtopralnica deluje z uporabo žetonov, ki jih zamenjate na avtomatu v pralnici ali na ključek, ki ga kupite in polnite v kava baru, zraven pralnice. Izbirate lahko med naslednjimi programi pranja:

1. program

PRANJE

(vroča voda in mikroprah + šampon za predpranje)

2. program

PRANJE S KRTAČO

(vroča voda in šampon)

3. program

IZPIRANJE

(hladna voda)

4. program

VOSKANJE

(hladna voda in vosek)

5. program

IZPIRANJE BREZ MADEŽEV

(osmozna voda)

Prednost je uporaba osmozne vode za izpiranje. Ta zagotavlja, da po končanem pranju, vozila ni potrebno brisati, saj na površini vozila ni ostankov vodnega kamna oz. belih sledov mineralov v vodi.

V sklopu avtopralnice si lahko avto še posesate na dveh sesalcih, napolnite pnevmatike in jih tudi namažete, s črnilom za gume.

MESTO PRANJA

3 pokrita pralna mesta mesta (pranje osebnih avtomobilov, motociklov,…) in 1x odkrito pralno mesto (namenjeno pranju kombijev, dostavnih vozil,…).

ENOSTAVNO

Samopostrežna avtopralnica deluje z uporabo žetonov, ki jih zamenjate na avtomatu v pralnici ali na ključek, ki ga kupite in polnite v kava baru, zraven pralnice.

PREDNOST V VODI

Prednost je uporaba osmozne vode za izpiranje. Ta zagotavlja, da po končanem pranju, vozila ni potrebno brisati, saj na površini vozila ni ostankov vodnega kamna oz. belih sledov mineralov v vodi.

 

 

Ponedeljek : 6.00 - 22.00
Torek : 6.00 - 22.00
Sreda : 6.00 - 22.00
Četrtek : 6.00 - 22.00
Petek : 6.00 - 22.00
Sobota : 6.00 - 22.00
Nedelja in prazniki : 8.00 - 20.00